Argum vásárlása
argumvasarlas.jpg
small-argum.jpg

A játékban hasznos argumokat itt vásárolhatod meg valódi pénzért. Argum vásárlásakor ajándékba kapsz valahány napnyi prémium tagságot, ezenkívül van további ajándék is, mint pl. az első befizetésre dupla argum, ill. bónusz erőforrások bármely befizetésre.

Az argum Argum City alapvető erőforrása. A játék alapvetően ingyenes, de a játékosoknak lehetőségük van támogatni a fejlesztést, és ezekért a befizetésekért cserébe argumot kapnak. Az argumot építkezések és kutatások gyorsítására, kényelmi funkciók megvásárlására, és prémium tárgyak megvásárlására használhatod. Argumot korlátozott mértékben ingyenesen is szerezhetsz a játékban, pl. a szövetséged rezidencia negyedében való munkával, argum gyümölcs ültetésével a kertben, vehetsz argumot az aukción és a napi ajánlatokban és számos küldetésért és célért.

Argumot a képernyő bal szélén levő ikonra kattintva vásárolhatsz. Az argum vásárlásakor legfeljebb ugyanannyi kiégett argumod is átváltozik valódivá. A vásárláskor választhatsz kredit, kutatáspont és energia erőforrás csomag közül, a mennyiség a szintedtől függ. Ezenkívül vannak különböző akciók, pl. az első befizetésre dupla argumot kapsz.

Ezenkívül argum vásárlásakor a befizetés összegétől függő számú napra ingyen prémium tagság jár.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License