Célok és gyűjtemények
celok.jpg
small-celok.jpg

Célok

A célok tulajdonképpen egy csomó küldetés, amelyeket bármikor teljesíthetsz, nem kell sorban csinálni őket, mint az alap küldetéssort. Az átláthatóság kedvéért a célokat kategóriákba és alkategóriákba soroltuk. Megnézheted, mi az, amit már teljesítettél, amelyik folyamatban van, hol tart, milyen jutalom jár értük. A jutalmakat itt rögtön át is veheted, a célok fejlécében meg van jelölve, ha jutalom vár rád ott. A célokról összefoglaló statisztika is van itt.
Ha egy célt sikeresen teljesítesz, a chatben üzenet jelenik meg róla. Erre rákattintva, egyenest a célt leíró panelre ugorhatsz, és akár a jutalmat is átveheted.

celok2.jpg

Gyűjtemények

A gyűjteményeknek 4 kategóriája van, a műtárgyak, drágakövek ékszerek, HKK lapok és relikviák. Az első 3 kategóriába tartozó tárgyak „csak” hatalmas értéket képviselnek. Megszerzésükkor sikerpontokat kapsz, ha egy teljes szettet összegyűjtesz, akkor pedig még további sikerpontokat. A sikerpontokat a negyedik kategóriába tartozó relikviák aktiválására és fejlesztésére használhatod.

A relikviák aktiválásához egy vagy több sikerpont szükséges (1 sikerpontot a relikvia megszerzésekor is kapsz!), hatását csak ekkor fogja kifejteni. Sok relikviának több szintje is van, ezt szintén sikerpontból fejlesztheted. Sikerpontjaidat a bal felső sarokban láthatod, erre kattintva lehetőséged van argumért a pontokat újraosztani.
Sikerpontot szerezhetsz még a Garázsban és az Aukción is.

celok3.jpg

Gyűjtemény bolt

A legtöbb gyűjteménytárgyat célok teljesítésével szerezheted meg. Vannak azonban olyan tárgyak is, amelyeket itt, a gyűjtemény boltban vehetsz meg valamilyen erőforrásért, másokat a szövetségedben vagy bizonyos eseményeken tudod megszerezni.

Bizonyos célokért relikviaszilánk jár, 100 relikviaszilánkot beválthatsz a boltban relikviákra. Karaktered szintlépésével a boltban új tárgyak jelenhetnek meg.

Gyűjtemény rangsor

Itt tekintheted meg a célokhoz és gyűjteményekhez tartozó rangsort. Más rangsorokkal ellentétben, itt nincs heti jutalom a helyezésért.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License