Küldetések
kuldetesek.jpg

A küldetések panelt megnyitva felül az egyszeri küldetéseket látod, alul a napi küldetéseket. Az egyszeri küldetések egy-egy játékrészhez kapcsolódnak, mint pl. Robotok, Kedvencek stb. Az adott játékrészhez kapcsolódóan sorban kapod a küldetéseket, ha egyet teljesítesz, itt átveheted a jutalmad, és kapod a következőt. A küldetések jutalmaként a 4 alap erőforrás mellett számos más dolgot is kaphatsz, ezek részletes leírását ld. a Tárgyak pontban.

A küldetések a Tutorial elvégzése után nyílnak meg, és céljuk, hogy a tutorialban nem bemutatott dolgokat megtanítsák, de már szabadabb formában. Ahogy a küldetésekben kapott feladatokat elvégzed, úgy ismered meg a játék lehetőségeit, és sokszor így nyílnak meg új funkciók a játékban. Például a kennelben az elején csak 3 gomb van, a küldetések végrehajtása során azonban újabbak jelennek meg. Vagy pl. a robotod a játék legelején még nem tud csatázni, de ahogy megcsináltad a magyarázó küldetéseket, megnyílik számodra az aréna.

A tutorial végigjátszása közben már az első küldetések közül jó pár azonnal teljesül is, ezért a tutorial után nincs más dolgot, mint átvenni ezek jutalmát.

A küldetés panel alján vannak a napi küldetések. Ezek nagyon egyszerűek, naponta legfeljebb 9-et kapsz. A napi küldetésekért kredit és tapasztalati pont jár. Karaktered így tud szintet lépni, hogy teljesíti a napi küldetéseket. Ezek egyébként a napi rutinok (aranypénz ikon jobb oldalon) Teendők menüpontjából is elérhetők.

Bizonyos egyszeri küldetések is adnak a karakterednek tapasztalati pontot, ezek:
-vásárolj új csákányt 20 alkalommal (+20 TP)
-kezdd meg a kitermelést egy mezőn (+3 TP)
-növeld fel a talajvizsgálat képességet 2-es szintre (+20 TP)
-Kúria építés (+20 TP)
-Bánya termelékenység növelés (+10 TP)

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License