Napi rutinok
small-napirutinok.jpg

A napi rutinokat a képernyő jobb szélén levő aranypénzre kattintva tudod elérni.

rutinok-hirek.jpg

Hírek

A játék legfrissebb híreit nemcsak a főoldalon, de itt is megtekintheted.

rutinok-ajanlat.jpg

Napi ajánlat

Minden nap megjelenik itt egy argumért, és egy egyéb erőforrásért megvehető nagyon kedvező ajánlat, érdemes erre minden nap ránézni. A fület sárga szín jelöli, ha még nem jártál itt.

rutinok-jutalmak.jpg

Jutalmak

Napi ajándékcsomag
A napi első belépéskor jutalmakat kapsz. Ez az oldal automatikusan feljön a napi első belépésedkor, nehogy lemaradj róla, de természetesen a napi rutinokra kattintva is elérheted.
Az, hogy mit kapsz és mennyit, két dologtól függ, hogy hány egymás utáni napon léptél be, és hogy prémium tag vagy-e. A prémium tagok a jobb oldali, arany oszlopot kapják.
A hőspontonak van maximuma, ami felett napi 1-2 darabot kapsz csak. (Nem prémiumnál: 100 és a szint 5 szöröse közül a nagyobb, prémiumnál: 200 és a szint 10 szerese közül a nagyobb ez a határ.)
Ha egy nap elfelejtettél belépni, akkor argumért visszaállíthatod a hűségbónuszodat, ill. ha megszerezted az Örök hűség nevű relikviát, akkor emiatt nem kell aggódnod, a hűségbónusz nem veszhet el.

Átvehető jutalmak
A jutalmak fülön tudsz lapozni, a második oldalon össze van gyűjtve az összes átvehető jutalom napi vagy heti eseményekért. Itt találod a robot és városi aréna napi és heti díjakat, a szépségversenyen nyert jutalmakat, a barátaidtól kapott ajándékcsomagokat és minden egyebet. Sok jutalmat a saját paneljén is átveheted, de itt egyszerűbb a dolog.

Időbeosztás eredmények
Amennyiben állítottál be előző nap időbeosztást, itt megtekintheted, mit kaptál. Ezt nem kell külön átvenned, automatikusan megkapod őket a napi első belépéskor.
Innen egy gombnyomással elugorhatsz az időbeosztás oldalra, új időbeosztás beállítására.

rutinok-teendok.jpg

Teendők

Itt láthatod a napi teendőket is, amelyek egyébként a küldetéseknél is fel vannak sorolva. A napi teendők nagyon egyszerű mini-küldetések. Ezekért kap tapasztalati pontot a karaktered, ezért nagyon fontosak, ha mást nem, ezeket érdemes végigcsinálni. a napi küldetések frissíthetők az energiaital nevű tárggyal, amit az aukción lehet néha megszerezni.

rutinok-karpotlas.jpg

Kárpótlás

Kárpótlást akkor vehetsz át, ha valamilyen eseményben aránylag rendszeresen részt vettél, de egyszer-egyszer kimaradt, ilyenkor kárpótlást kapsz. Ilyen események lehetnek az elfajzott kedvenc vagy az aréna csaták. Ha hosszú ideig nem játszol, akkor az így kimaradt jutalmak pótlására ez a funkció sajnos nem alkalmas.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License