Fontos tudnivalók

Az oldalon található minden írott és képi anyag a Beholder Kft. jogtulajdona, felhasználásuk csak az ő engedélyükkel lehetséges.

Kedves Játékos! Üdvözlünk az Argum City Wiki oldalán, ahol reméljük, hogy a te segítségeddel is összegyűjthetjük a játékban elérhető kikalkulálható minden információt. A bal oldali menü segítségével nekiláthatsz az információk felderítésének. Ha azonban igazán tapasztalt játékos vagy, akkor minden bizonnyal azért látogattál ide, hogy tudásodat közkincsé tehesd.

Szerkesztés, információk megosztása

Kettő minőségben is közreműködhetsz az oldal gazdagabbá tételében, regisztrált felhasználóként vagy/és információ szolgáltatóként.

Regisztrált felhasználóként lehetőséged van bármely oldal szerkesztésére. Ehhez szükséged van regisztrációra. Kérjük mindannyiunk érdekében bölcsen bánj ezzel a lehetőséggel. Valódi kárt ugyan nem tudsz okozni, hiszen a korábbi verziók bármikor visszaállíthatóak, de jelentős többlet munkát a szerkesztőknek igen, ha nem tartod magad az egyes oldalak kialakult formátumához. A wiki szintaxisa elsőre talán idegennek tűnhet, de ne hátrálj meg, negyed óra alatt elsajátíthatóak az alapok (mikor elkezdtem szerkeszteni az oldalt én sem ismertem még ezt a formázási rendszert), a többi pedig szép sorban rád ragad majd.
Regisztrált felhasználóként oldalt törölni, új oldalt létrehozni vagy fájlt feltölteni nem tudsz.

A szerkesztést nyugodtan próbálgathatod a teszt oldalunkon.

Fontos! Ha szerkeszteni szeretnél egy oldalt, akkor arra kérlek, hogy az adott oldal szövegtörzsét ne módosítsd, hanem a szövegállomány végén egy Update1:, Update2: stb. kezdéssel írd le az infót amit szeretnél megosztani a többi játékossal. A tárgylistákat nyugodtan bővítheted, ahogy újabb és újabb szintű tárgyakat ismersz meg.

Információ szolgáltató az az ember, aki nem szeretne wiki formátumú oldalt szerkeszteni, de van olyan információja ami az oldalon még nem jelent meg, és szívesen megosztaná mindenkivel. Ha ilyen igényed van az infókat írd meg levélben az uh.redloheb|ikiwmugra#uh.redloheb|ikiwmugra címre.

Ha bármi gondod, kérdésed lenne a szerkesztéssel, vagy az oldallal kapcsolatban, azt jelezheted az uh.redloheb|ikiwmugra#uh.redloheb|ikiwmugra címre írt levélben.

Sok sikert kíván az olvasáshoz és a szerkesztéshez a Beholder Kft. csapata

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License