Szövetségi háború
szovetseg03.jpg

Szövetségi háború akkor kezdeményezhettek, ha a szövetség már minden épületét felépítette. A háborúk minden nap déltől este 10-ig tartanak, nevezni előtte kell a polgármesternek, a szövetség kincstárában levő kredittel.

A szövetség nevezése után a tagoknak össze kell állítani a résztvevő csapataikat. Maximum 3 db 3 fős csapattal nevezhetsz. A háború kezdete után támadhatod az ellenfél csapatait. 1 csapatnál 3, 2 csapatnál 4, 3 csapatnál 5 támadási lehetőséged van, argumért vehetsz még 3-at, és létezik olyan relikvia is, ami növeli a támadások számát. Délben a nevezők közül a gép kisorsolja a párosítást, páratlan nevező esetén valaki gépi ellenfelet kap.

Két csata közt a csapatod nem gyógyul fel, de ha mindenki padlóra kerül, akkor felgyógyíthatod a csapatod. Az első gyógyítás ingyenes, a továbbiakhoz szükséged lesz a harctéri gyógyító csomagra, amit a szövetségi háború győzelmek jutalmaként kaphatsz. A harctéri gyógyító csomaggal más játékosok ájult csapatát gyógyíthatod meg, csatánként egyszer.

Ha több csapatod van, és az 1. harcképtelenné válik, a 2.-al fogsz harcolni, ha ők is elájulnak, és van 3. csapatod, akkor azzal. Csapatod egyszerre védekezik (ha más támad), illetve támadhatsz is vele. Ha megtámadtak, ill. gyógyították a csapatot, akkor egy ideig támadhatatlan lesz.

A szövetségi háborúért a résztvevő tagok, és maga a szövetség is jutalmat kap. A vesztesek is kapnak fájdalomdíjat, csak jóval kevesebbet.

Adománypont Update
Korábban az volt a rendszer, hogy minden győzelem után járt 50 adománypont, de max 100.
Az új rendszerben megnézzük, összesen mennyit győzött a szövetség, megszorozzuk 50-nel, és ezt osztjuk szét egyenlően. Tehát korábban mondjuk volt egy 12 tagú szövi, 2-en ütöttek 4-4-et, kaptak 100-100 adománypontot. Most összesen jár 400 adománypont, amit szétosztunk 12 féle.

Pontszámítás update
Minden csapatnak csapatszám x 20 pontja van kezdetben, +1 pontot kap, akinek nagyobb a szövi erőssége. Ha győz egy szövetség, 2 pontot kap, ha megsemmisül egy játékos csapata, az a szövetség 20 pontot veszít (értelemszerűen, ha visszagyógyítjákok azt a csapatot, a 20 pontot visszakapjátok).

Csapatösszeállítás update
- A program először is megnézi, hány karakter nevezett, az alapján eldönti, mennyi csapatra lesz szükség (10 karakterig csak A csapat, 11-20-ig A és B, 21-30-ig C).
- Berakja a karaktereket a választott csapatokba, ha valaki pl C-t választott, de nincs C csapat (mert nincs elég nevezett karakter), akkor úgy veszi, mintha a csapatválasztásnál a random opciót választotta volna.
- A csapatban még nem levő karaktereket elkezdi szétosztani a maradék csapatokba random módon, abba a csapatba pakolva egy-egy karaktert, ahol a legkevesebben vannak.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License