Egyszer használatos tárgyak

Ezeket a tárgyakat mindig ott találod, ahol el tudod őket használni. Amelyik boltban megvásárolható, ott a bolt tárgylistájában látod, mennyi van neked belőle.
A játékban nincs tárgylista, ahol az összes tárgyad fel van sorolva, és nincs limit sem arra, hányféle tárgyad lehet. Minden tárgyat ott találsz, ahol szükséged van rá!

Aranydukát aranydukat.png
Aranydukátokat az elfajzott elleni harcért, a napi első minijátékért és az autóversenyért kapsz. Emellett, ha az aukciós ház megnyílt (kalapács ikon baloldalt), akkor ott is tudsz naponta 1x kreditért 1 vagy 2 aranydukátot szerezni. Emellett aranydukát szerezhető a napi ajánlatokból és a karakter boltból. Az aranydukátokat az aukciós házban tudod elkölteni arra, hogy tárgyakra licitálj (itt látod azt is, mennyi van belőle).

Argumdukát argumdukat.png
Az argumdukát az aranydukáthoz hasonlatos tárgy, a szövetségedben, a térkapus ellenféllel való harcért kapod, ha belesebezted az elvárt mennyiséget. Az argumdukátot a legyőzött térkapus ellenfél által dobott kincsekre való licitálásra használhatod fel.

Argumforgács argumshard.png
Szövetségi épületben kapható, egyelőre nem derült ki, mire jó (valószínűleg az Argumlaborban lehet majd felhasználni).

Argum növekedésgyorsító argumnovekedesgyorsito.png
Ez a tárgy a kertedben használható, felhasználásakor növényeid azonnal beérnek. Az aukciós házban szerezheted meg.

Balrog szarv balrogszarv.png
A bánya mélyén felbukkanó Balrog megölésével szerezhető. Egyelőre ismeretlen, hogy mire lehet felhasználni.

Dexling dexling.png
Dexlingeket elsősorban a városi arénában való csatáért kapsz, de korlátozott mértékben vásárolható a karakter boltban és a napi ajánlatokban is. A dexlingeket alkalmazottjaid szakértelmeinek növelésére használhatod fel. A Képességek oldal jobb paneljén van alul 2 gomb a szakértelmekkel, ezekre kattintva fejlesztheted őket a dexlingekből.

Energiaital energiaital.png
Ez a tárgy a napi küldetések oldal jobb alsó sarkában jelenik meg, ha van. Felhasználásakor a teljesített napi küldetések helyett újat kapsz. Értelemszerűen akkor a legoptimálisabb felhasználni, ha már minden napi küldetést teljesítettél. Vigyázz, vannak küldetések, cselekvések amelyek naponta csak egyszer teljesíthetők, vagy legalábbis korlátozott számban. Így előfordulhat, hogy az energiaital felhasználása után „lehetetlen” feladatot kapsz. Érdemes ezért akkor elhasználni, ha a belépésed után rövid időn belül meg tudtad csinálni az összes napi küldetést, ekkor jó eséllyel az újabbak is menni fognak.

Garázs fejlesztők (sebesség, gyorsulás, kerék, karosszéria, turbó). carspeed.png cargyors.png carwheel.png carbody.png carturbo.png
Ezeket a tárgyakat az autóverseny jutalmaként kapod, és a Garázs főoldalán, a 2-nél nagyobb autó képességek fejlesztésére használhatod fel. Fejlesztőket vehetsz a garázs boltban is, ill a heti autóverseny rangsor legjobbjai is kapnak.

Gyorsító gyorsito.png
Egy építés vagy kutatás idejét csökkenti maximum 4 órával. Amikor a gyorsításra nyomsz, akkor választhatsz, hogy ezt használod, vagy argumot. Szövetségi épület építésének gyorsítására nem lehet használni! Ezt a tárgyak célok, küldetések jutalmaként kaphatod meg, megveheted a szövetséged boltjában, ha magasabb szintű, és időnként felbukkanhat a napi ajánlatban ill. az aukción is.

Harctéri orvoscsomag harcteriorvoscsomag.png
Ezt a tárgyat a szövetségi háború során használhatod fel, hogy meggyógyítsd magadat, vagy egy a tiedénél alacsonyabb harci erejű társadat. A szövetségi háború győztesei kapják, közülük is azok, akik eleget győztek.

Hőspont hospont.png
A barlangban található kalandokban előfordulnak szakértelem és szerencsepróbák. Ezekben az adott szakértelmedhez ill. szerencsédhez adunk hozzá 2 kockával dobott számot, és ha az eredmény meghaladja a próba küszöböt, sikeres volt. A dobás előtt ezt az értéket növelheted hőspontokkal! Hőspontot kapsz a kalandok teljesítéséért és a napi belépéskor a hűségjutalmakkal, de számos más módon is szerezhetsz: a kertben brokkoli ültetésével, az időbeosztásban a társadalmi munka tevékenységet választva, szövetségi háborúban való részvétellel, de vehetsz a napi ajánlatban és a karakter boltban is.

Hűségpont husegpont.png
A hűségpontokkal alkalmazottjaid hűségét növelheted a Vendégházban, az alkalmazott hűsége melletti zöld ill. kék + jelre kattintva. Hűségpontot elsősorban kalandok teljesítésével szerezhetsz, de hozzájuthatsz az aukciós házban, a napi ajánlatokban és a karakter boltban is. Az 5. szintű hűség szakértelem növelésével tudsz plusz hűségpontokat is szerezni. Emellett ha legalább 10. szintű prémiumos barátod van, akkor ha ő ajándékot küld neked, akkor is kapsz hűségpontot.

Hűség záloga husegzaloga.png
A hűség záloga egy kedvenced hűségét növeli meg 1-gyel, a Gondozás oldalon kell odaadnod neki. A napi hűségjutalommal együtt kapod, de megvehető a karakter- és szövetségi boltban is, és megkaphatod más helyeken is jutalmul. Létezik nagyobb hűség záloga, ami 10, és arany hűség záloga, ami 100 hűséget ad, ez aukción megszerezhető. A kedvencek hűségét emellett a speciális ételek és játékok is növelhetik!

Kalandpont kalandpont.png
A kalandpontokat a barlangban használhatod el, mennyiségüket a jobb felső sarokban látod. Minden kaland 1 kalandba kerül, de ha prémium tag vagy, az ismételhető kalandokat 3 kalandpontért csinálod, tripla jutalomért. Kalandpontokat a napi belépéskor kapsz, de bizonyos küldetésekért, célokért is jár jutalmul, és magasabb szinten naponta 1x vehetsz a barlangban, ha elfogytak a kalandpontjaid. A maximálisan összegyűjthető kalandpontok száma prémiumosként 70, nem prémiumos játékosnak 50.

Licitkártya (bronz, ezüst, arany) licitkartya.png
Ezeket a tárgyakat az aukción vásárolhatod meg. Miután átveszed a tételek átvétele menüpontban, megjelenik az aukció fejlécében, és a következő tárgy aranydukát költségének, amit megnyersz, visszakapod valahány százalékát. Értelemszerűen, csak komolyabb licitek esetén érdemes felhasználni, ahol a nyert kedvezmény nagyobb, mint a ráköltött összeg.

Metabolizátor metabolizator.png
Ezt a tárgyat ha odaadod kedvencednek a Gondozás oldalon, akkor jóllakottsága csökken 50-nel. Ennek hatására újra tudod etetni, és így gyorsabban tud fejlődni. Metabolizátort a napi hűségjutalommal kaphatsz, de vehetsz a karakterboltban is, és megszerezheted más küldetések jutalmaként.

Nyereménykártya nyeremenykartya.png
Akkor használhatod fel, ha rákattintasz egy minijátékra. Ilyenkor, ha akarod, a minijáték azonnal sikeres lesz, a jutalmat megkapod. Magasabb szintű szövetségi épületben kaphatod jutalmul.

Relikviaszilánk relikviaszilank.png
Relikviaszilánkokat elsősorban célok teljesítéséért kapsz, de van néha az aukciósházban is, illetve vehetsz a karakter boltban. A relikviaszilánokat a gyűjtemény boltban költheted el (ott látod is, mennyi van), egy relikvia 100 relikviaszilánkba kerül.

Sikerpont sikerpont.png
A sikerpontjaidat a célok, gyűjteménye ikonra kattintva látod, ha kiválasztod a gyűjtemények panelt, ekkor a bal felső sarokban lesz. Sikerpontot gyűjtemény tárgyak (műtárgy, ékszer, HKK lap, relikvia) megszerzésekor, ill. autók felfejlesztésekor kaphatsz, és néha az aukciós házban is árvereznek el. A gyűjtemény tárgyakért mindig 1 sikerpont jár, de ha összegyűjtöd a teljes szettet, kapsz még 3-at. A több képességgel bíró autókért több sikerpontot is kaphatsz, ha felfejleszted maximumra. A sikerpontokat a relikviáid fejlesztésére használhatod fel. Minden relikvián legalább egyet kell fejleszteni, hogy használhasd! Az, hogy hány pont a fejlesztés, és hányat lehet fejleszteni, relikviánként változó. A sikerpontjaidra kattintva, lehetőséged van azokat resetelni, az összeset visszakérni és újraeolsztani argumért.

Szakértelempont szakertelempont.png
A szakértelempontokat a szakértelmeid fejlesztésére használhatod fel. A következő helyeken szerezheted meg őket: robot aréna, kalandok, minijátékok, időbeosztás, kedvenc építő verseny, napi hűségjutalom, autóverseny, karakter bolt. Ezenkívül a kertben is termesztheted, ha káposztát ültetsz.

Szuperturbó szuperturbo.png
A szuperturbót az autóverseny során használhatod fel, ilyenkor újraaktiválod az autó turbóját. Szuperturbót az első helyezett kap jutalmul a heti autóverseny rangsor után, ezenkívül kaphatsz magasabb szintű szövetségi épület jutalmaként, és megveheted a garázs boltban is.

Tapasztalatkönyv tapasztalatkonyv.png
A tapasztalatkönyv az alkalmazott TP-jét növeli 10-zel. A Vendégházban, az alkalmazottad TP csíkja mellett tudod felhasználni. Tapasztalatkönyvet a karakter boltban vehetsz, de kapsz jutalmul célokért, küldetésekért is, és egyéb események jutalmaként. Létezik tapasztalatkódex is, ez nem 10, hanem 300 TP-t ad, az aukciós házban licitálhatsz rá időnként.

Toborzó (bronz, ezüst és arany)toborzo.png
Ezt a tárgyat a toborzás oldalon használhatod fel, és ekkor azonnal megjelenik egy magasabb hűségszintű alkalmazott (de ugyanúgy kreditért kell felvenned). Toborzókat az aukción nyerhetsz aranydukátért.

Üres telek urestelek.png
Ezt kizárólag az aukciós házban szerezheted meg, átvételekor megnő eggyel a céged maximális lehetséges épületszáma.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License